Det falske match

Med farverige kærlighedserklæringer og dramatiske historier om bander, vold og pengeafpresning har en kvinde, der kalder sig Jasmin, lokket hundredtusindvis af kroner ud af mænd. Forførelsen foregik på hendes SnapChat-profil med navnet Perkerlinse. Men nu er linjen død, og tilbage står spørgsmålet; Hvem er Jasmin egentlig? Og hvor er de forsvundne penge?

For at høre vores podcasts skal du være medlem. Tilmeld dig her
Sæson 1
 • 1. Historien om Perkerlinse

  24. june 2022

  Peter matcher med en ung og smuk kvinde med arabiske aner på en datingapp. Online-flirten med kvinden, der kalder sig Perkerlinse og Jasmin, tager hurtigt fart. Men det viser sig, at hun gemmer på en tragisk historie - og at hun er i alvorlige problemer.

 • 2. Flere ofre

  24. june 2022

  Meget tyder på, at den mystiske ‘Jasmin El-Ghassani’ er et stort bedrag. Frihedsbrevets journalist går derfor på jagt efter personen bag SnapChat-profilen Perkerlinse, og sporene leder mod en kvinde fra Holbæk-området - og ikke mindst nye ofre.

 • 3. Fis af

  24. june 2022

  Kvinden, der kalder sig Jasmin, har kontaktet Frihedsbrevet. Hun er villig til at mødes og fortælle sin historie. Hun påstår nemlig, at hun ikke er alene, og at der er flere involveret. Men da Frihedsbrevet endelig møder personen, som formodes at stå bag, går det langt fra som forventet.