
De seneste 10–15 år har det stolte kål heldigvis fået en velfortjent renæssance. I mange år kom folk kun i kontakt med kål-væsenet som skældsord eller i en sukker-smadret form som ”rødkål”. I ny og næ har man hos traditionsbevidste husmødre kunnet finde stuvet hvidkål, og blandt krakilske 68’er-forældre har blomkålsgratinen været en tilbagevendende forplejningssarkofag til skræk og advarsel for fastfood-generationen.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Finans
Svindel, svigt og banderelationer: Her er bosteds-dronningen med...

Fri Finans
Rejsefeber i Nationalbanken: Direktør brugte over 500.000 kroner...

Fri Kultur
Gaza, kryolit og klima: I Greta Thunbergs verden hænger det hele sammen

Fri Politik
Krejlerkongen Løkke og de ubesvarede spørgsmål: Moderaterne...
