Kun­ne det ikke være rart at var­me sig ved en god omgang fiskesup­pe her i wee­ken­den? Jov, jeg tænk­te det sgu nok. Hvem kan ikke lide en skøn skål fiske-slab­be­ras? Her i vin­ter­for­å­rets peak er det de magre hvi­de rund­fi­ske-typer, det er sæson for. Torsk, bros­me eller lan­ge. De er fan­ta­stisk gode til fiskesup­per. At lave sel­ve fiskesup­pen eller bou­il­lo­nen er en lil­le geni­streg, der med ret­te omhu kan bære et kon­ge­ligt måltid.

Læs videre som medlem

Det koster 99 DKK/mdr. - Abonnementet fornyes automatisk, indtil det opsiges.

Bestil nu

Allerede medlem?
Log ind, som du plejer

Du har tidligere oprettet dig som bruger med denne e-mail:

Indtast din adgangskode for at logge ind. Er dette ikke din e-mail, eller ønsker du at logge ind på en anden bruger, klik her.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Mistet din adgangskode? Nulstil her.

Opret adgangskode

Din e-mail:

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Opret adgangskode

Du skal oprette en adgangskode nu

Din e-mail:

Vi har registreret dit abonnement, men du mangler en adgangskode. For at logge ind på Frihedsbrevet.dk og i Frihedsbrevets app skal du oprette en adgangskode.

Vi har sendt et link til ovenstående e-mailadresse, hvor du kan oprette din nye adgangskode.

Velkommen til Frihedsbrevet

Du har nu adgang til alle artikler, nyhedsbreve og podcast. Kom godt i gang ved at vælge dine nyhedsbreve nu.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.

[ree_login_form]