
Gnaveben. Det er i sig selv et stærkt ord, og for mit vedkommende er det noget, vi kun fik, når min far ikke var hjemme, fordi han ikke kunne lide at sidde og nasse med sin mad. Det er og bliver dog en af mine absolutte favoritspiser, og det har vel nærmest ingen sæson, fordi der er så mange måder at bruge knoglerne på. Herhjemme kender vi godt pakken nede i supermarkedet: Stegeben, suppeben eller bare ben. Det er pissebilligt – og nok en af de animalske produkter, man kan få allermest ud af. Suppebenet: Det bliver i et andet nyhedsbrev, for dette handler KUN om benene, knoglerne… skelettet. Makabert?
Nærmere tværtimod.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Finans
ATP-møgsag vokser: Minister gav forkerte oplysninger om lukrative...

Fri Finans
Morder blev ansat som leder på bosted for sårbare børn og voksne

Fri Finans
Chef for kapitalfond langer ud efter ATP’s gave til milliardærer...

Fri Mads
Fri Mads #144: Den blå sang er en mursten af en drømmekage
