Dagens nyhedsbrev er dedikeret til et af de allermest noble, hæderlige og fine proteiner fra dyreriget: lammehjertet. Kan man lave lammehjerter i flødesovs? Øh, ja! Selvfølgelig kan man det, og som det oftest er med den ret, er det en nem og velsmagende sejr at bære til bordet. Men der er så uendeligt mange andre retter med det lille uldne dyrs vigtigste muskel, der kan fungere som vaskeægte lammehjerteknusere.
Bliv medlem for 0 kr. lige nu
Lige nu kan du helt selv bestemme din egen pris de første to måneder.
Vælg din egen pris herPopulære artikler
Fri Proces
Man troede ikke, det kunne blive vildere i FE-sagen. Men så satte...
                    Fri Forskning
Anita døde af kræft: Kort efter slettede lægehus central del i hendes...
                    Fri Politik
Kommunal spidskandidat for Moderaterne forsøgte at købe...
                    Fri Politik
Noter fra en valgkamp #1: Sikandar Siddiques bosættelse og...