Yng­le­ti­den og lysten til at føre arten vide­re er hos fisk som hos men­ne­sker. Når tem­pe­ra­tu­ren sti­ger, så sti­ger også blo­det til hove­d­et, og så skal der sæt­tes yngel i ver­den. Siden jeg var barn, har fiske­æg af enhver afskyg­ning været noget af det, jeg aller­mest elsker at spi­se. Mine for­æl­dre har aldrig skor­tet på at give os børn fuld­stæn­dig det sam­me, som de selv spi­ste – på godt og ondt. Men fiske­æg har for mit ved­kom­men­de altid været for det gode. JEG ELSKER FISKEÆG!

Læs videre som medlem

Det koster 99 DKK/mdr. - Abonnementet fornyes automatisk, indtil det opsiges.

Bestil nu

Allerede medlem?
Log ind, som du plejer

Du har tidligere oprettet dig som bruger med denne e-mail:

Indtast din adgangskode for at logge ind. Er dette ikke din e-mail, eller ønsker du at logge ind på en anden bruger, klik her.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Mistet din adgangskode? Nulstil her.

Opret adgangskode

Din e-mail:

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Opret adgangskode

Du skal oprette en adgangskode nu

Din e-mail:

Vi har registreret dit abonnement, men du mangler en adgangskode. For at logge ind på Frihedsbrevet.dk og i Frihedsbrevets app skal du oprette en adgangskode.

Vi har sendt et link til ovenstående e-mailadresse, hvor du kan oprette din nye adgangskode.

Velkommen til Frihedsbrevet

Du har nu adgang til alle artikler, nyhedsbreve og podcast. Kom godt i gang ved at vælge dine nyhedsbreve nu.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.

[ree_login_form]