Lugten af and, flæsk, kål og brunet sukker hænger stadig i luften. Og klokken er lige knap 7.00, og om præcis fem timer står familiepatruljen klar til et nyt raid med kaldenavn: 1. juledags julefrokost. Det vil sige, du har knap 4,5 time til at klargøre endnu et overflodsangreb på kroppen. Jeg har tit undret mig over, hvad det helt præcist er, der gør, at vi tre dage i streg skal indlægges til en ceremoniel tvangsfodring, som jeg, på trods af svedeture, sure opstød og småkvalme, dog nyder. Og tænk så på dem, der koldstarter med sild og snaps med en smule tømse!
Bliv medlem og læs videre – spar 50%
Støt uafhængig journalistik og få adgang til hele vores arkiv – fra afsløringer til fængende podcasts.
Se alle vores tilbudPopulære artikler
Fri Kultur
For grov til TV 2: Joke om Løkke fjernet fra årskavalkade
Fri Forsvar
Fra rockermiljøet til krig i Afghanistan: Her er historien om...
Fri Finans
Mystisk jysk bacon-konge skaber imperium i Putins Rusland: Blev hædret med...
Fri Politik
Det store overblik: Her er alt, hvad vi ved om korruptionsskandalen i...