Jeg får sta­dig lyst til at spi­se smør­re­brød, når jeg ser Keld fra Olsen Ban­den i rase­ri for­sø­ge at åbne en bak­ke fly­mad, eller Buster Lar­sen i Olsen Ban­den ser rødt, hvor han som den sto­re berøm­te chef fra Maxim’s Cate­ring skal lave sine VERDENSBERØMTE ret­ter: Hels­tegt ung stud og ålepostej, lak­sepostej, kogt laks, røget laks, gra­vad laks, lam­me­ko­te­let­ter, høj­reb, sau­ce bear­nai­se, sau­ce bor­delai­se, og hvad der ellers er. Når jeg gen­ser den film, får jeg straks lyst til at lave ålepostej og hels­tegt ung stud. Og igen: Det er løs­slup­pen fami­lie­un­der­hold­ning, men de nævn­te ret­ter fejl­er sgu ikke noget.

Læs videre som medlem

Det koster 99 DKK/mdr. - Abonnementet fornyes automatisk, indtil det opsiges.

Bestil nu

Allerede medlem?
Log ind, som du plejer

Du har tidligere oprettet dig som bruger med denne e-mail:

Indtast din adgangskode for at logge ind. Er dette ikke din e-mail, eller ønsker du at logge ind på en anden bruger, klik her.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Mistet din adgangskode? Nulstil her.

Opret adgangskode

Din e-mail:

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Opret adgangskode

Du skal oprette en adgangskode nu

Din e-mail:

Vi har registreret dit abonnement, men du mangler en adgangskode. For at logge ind på Frihedsbrevet.dk og i Frihedsbrevets app skal du oprette en adgangskode.

Vi har sendt et link til ovenstående e-mailadresse, hvor du kan oprette din nye adgangskode.

Velkommen til Frihedsbrevet

Du har nu adgang til alle artikler, nyhedsbreve og podcast. Kom godt i gang ved at vælge dine nyhedsbreve nu.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.

[ree_login_form]