Kirsten Lehfeldt giver mig lyst til koge spaghetti og spise pølser

Jeg får stadig lyst til at spise smør­re­brød, når jeg ser Keld fra Olsen Ban­den i raseri forsøge at åbne en bakke fly­mad, eller Buster Larsen i Olsen Ban­den ser rødt, hvor han som den store berømte chef fra Maxim’s Cater­ing skal lave sine VERDENSBERØMTE ret­ter: Hel­stegt ung stud og åle­postej, lak­se­postej, kogt laks, røget laks, gravad laks, lam­mekotelet­ter, højreb, sauce bear­naise, sauce bor­de­laise, og hvad der ellers er. Når jeg genser den film, får jeg straks lyst til at lave åle­postej og hel­stegt ung stud. Og igen: Det er løsslup­pen fam­i­lie­un­der­hold­ning, men de nævnte ret­ter fejler sgu ikke noget. 

For at læse artik­lens ind­hold skal du være medlem. Allerede medlem? Log ind her.