I dag er der nog­le folk, der mener, at man er en beskidt sjæl, hvis man spi­ser kød. Man kan såle­des bli­ve sha­met godt og grun­digt for sin uet­i­ske stil, hvis man sid­der i et ”grønt” sel­skab og kom­mer til at næv­ne, at man elsker kød.
MEN KØDET er det, vi skal tale om her og det, vi skal spi­se i wee­ken­den. Vi skal have rødt kød, okse­kød, stu­de­kød, og vi skal til­ba­ge til den­gang, hvor man spi­ste de gam­le mal­ke­kø­er, når de ikke læn­ge­re gav mælk.

Få fuld adgang for bare 2 kr. pr. dag i en hel måned

Bliv medlem i dag og få hårdtslående og afslørende journalistik – af Danmarks kompromisløst uafhængige medie.

Normalpris: 99 kr./md.

Bestil nu

Allerede medlem?
Tilbuddet gælder i en begrænset periode. Mindstepris: 60,00 kr. Abonnementet fornyes til 99 kr./md. og fornyes automatisk, indtil det opsiges. Ingen minimumsbinding. Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke har været abonnent de sidste seks måneder.
Log ind, som du plejer

Du har tidligere oprettet dig som bruger med denne e-mail:

Indtast din adgangskode for at logge ind. Er dette ikke din e-mail, eller ønsker du at logge ind på en anden bruger, klik her.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Mistet din adgangskode? Nulstil her.

Opret adgangskode

Din e-mail:

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Opret adgangskode

Du skal oprette en adgangskode nu

Din e-mail:

Vi har registreret dit abonnement, men du mangler en adgangskode. For at logge ind på Frihedsbrevet.dk og i Frihedsbrevets app skal du oprette en adgangskode.

Vi har sendt et link til ovenstående e-mailadresse, hvor du kan oprette din nye adgangskode.

Velkommen til Frihedsbrevet

Du har nu adgang til alle artikler, nyhedsbreve og podcast. Kom godt i gang ved at vælge dine nyhedsbreve nu.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.

[ree_login_form]