”Åh hvor har jeg altså lyst til klassisk østeuropæisk i aften.” Det er ikke en sætning, der runger højt i de fleste danske hjem. Og det er egentlig en skam. For det første fordi det er er et ustyrligt smagfuldt køkken – især det polske. Det har håndværkstraditioner, der holdes anderledes i hævd end i Danmark. For det andet er det et køkken, der er sprængfyldt med hyldest til sæsonerne. De polske landmænd er dygtige. Det har ikke skadet deres traditioner, at de i en periode var ramt af teknologisk stagnation inden for landbruget. Det var dengang, da der var stor forskel på øst og vest.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Forskning
Læge blev fyret midt i en operation: Da kollega råbte op, fik han også sparket af...
Fri Kultur
Stien bag restaurant Noma, “som vi kender den”, er altid ren
Fri Finans
DSB-chef instruerede medarbejdere i systematisk at godkende for høje regninger:...
Fri Finans