Der gem­mer sig næp­pe man­ge over­vej­el­ser bag vores brug af kryd­de­ri­er. De har jo altid været der, og kryd­deri­blan­din­ger vin­der frem på dan­sker­nes emhæt­te­hyl­der og i cust­om skuf­fer desig­net til kryd­derig­las: pizza­kryd­de­ri, pasta­kryd­de­ri, kyl­lin­ge­kryd­de­ri og mexi­cansk kryd­de­ri. I super­mar­ke­det bed jeg for­le­den dag mær­ke i, at de stør­ste poser og glas med kryd­de­ri­er er fær­dig­blan­de­de pro­duk­ter, der hed­der noget med ”-kryd­de­ri”. Det præ­sen­te­res alt­så, som om der er tale om et enkelt­stå­en­de, nyt kryd­de­ri. Jeg undres.

Bliv medlem og læs hele artiklen

Få undersøgende journalistik fra et kompromisløst, uafhængigt medie – for kun 99 kr./md.

Bestil nu

Allerede medlem?
Mindstepris: 99,00 kr. Abonnementet fornyes automatisk, indtil det opsiges. Ingen minimumsbinding.
Log ind, som du plejer

Du har tidligere oprettet dig som bruger med denne e-mail:

Indtast din adgangskode for at logge ind. Er dette ikke din e-mail, eller ønsker du at logge ind på en anden bruger, klik her.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Mistet din adgangskode? Nulstil her.

Opret adgangskode

Din e-mail:

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Opret adgangskode

Færdiggør din profil

Gem Spring over

Fortæl os lidt om dig selv

Gem Spring over

Modtag nyhedsbreve

Gem

Du skal oprette en adgangskode nu

Din e-mail:

Vi har registreret dit abonnement, men du mangler en adgangskode. For at logge ind på Frihedsbrevet.dk og i Frihedsbrevets app skal du oprette en adgangskode.

Vi har sendt et link til ovenstående e-mailadresse, hvor du kan oprette din nye adgangskode.

Velkommen til Frihedsbrevet

Du har nu adgang til alle artikler, nyhedsbreve og podcast. Kom godt i gang ved at vælge dine nyhedsbreve nu.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.

[ree_login_form]