Vild med ild

Forleden dryssede jeg rundt i et bygge­marked og ledte efter noget så almin­deligt som en pakke 3,5 x 60 træskruer til noget makværk, jeg ren­der og skruer i der­hjemme. Det var imi­dler­tid en kort aktion, efter­som jeg udmær­ket godt vid­ste, hvilken gang og hylde jeg kunne finde mine skruer på. På vej mod kassen passer­er jeg så en gril­lud­still­ing, men det er ikke så meget en udstill­ing, som det er et miljø – et grillmiljø. Jeg tæller, at der står 18 forskel­lige slags gas­griller og 9 slags kul­griller. Hele herlighe­den var fak­tisk i to etager, for på en stor hylde over reol­erne med de van­vit­tigt mange grill acces­sories, stod der fak­tisk også et par små kul­griller. Hvis man dyrk­er grill, så må det her da være en slags stykke med lykke. 

For at læse artik­lens ind­hold skal du være medlem. Allerede medlem? Log ind her.