Der er ingen grund til at vige udenom, så jeg går direk­te til sagen: Vi er nødt til at spi­se meget mere lam­me­kød fra Dan­mark. Det er en synd og en skam, at det meste af det lam­me­kød, der bli­ver brugt pen­ge på i Dan­mark, kom­mer fra den anden side af jord­klo­den. Det kun­ne jeg skri­ve stol­pe op og stol­pe ned om, men i bund og grund hand­ler det om, at det lam, vi pro­du­ce­rer i Dan­mark, gan­ske enkelt er noget af ver­dens allerbedste.

Læs videre som medlem

Det koster 99 DKK/mdr. - Abonnementet fornyes automatisk, indtil det opsiges.

Bestil nu

Allerede medlem?
Log ind, som du plejer

Du har tidligere oprettet dig som bruger med denne e-mail:

Indtast din adgangskode for at logge ind. Er dette ikke din e-mail, eller ønsker du at logge ind på en anden bruger, klik her.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Mistet din adgangskode? Nulstil her.

Opret adgangskode

Din e-mail:

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Opret adgangskode

Du skal oprette en adgangskode nu

Din e-mail:

Vi har registreret dit abonnement, men du mangler en adgangskode. For at logge ind på Frihedsbrevet.dk og i Frihedsbrevets app skal du oprette en adgangskode.

Vi har sendt et link til ovenstående e-mailadresse, hvor du kan oprette din nye adgangskode.

Velkommen til Frihedsbrevet

Du har nu adgang til alle artikler, nyhedsbreve og podcast. Kom godt i gang ved at vælge dine nyhedsbreve nu.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.

[ree_login_form]