
De seneste 10–15 år har det stolte kål heldigvis fået en velfortjent renæssance. I mange år kom folk kun i kontakt med kål-væsenet som skældsord eller i en sukker-smadret form som ”rødkål”. I ny og næ har man hos traditionsbevidste husmødre kunnet finde stuvet hvidkål, og blandt krakilske 68’er-forældre har blomkålsgratinen været en tilbagevendende forplejningssarkofag til skræk og advarsel for fastfood-generationen.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Politik
Skjulte optagelser: Lars Løkke Rasmussen forsøgte at købe Mike...

Fri Politik
Hør Løkke gå amok i kælder: Sådan forsøgte han at presse...

Fri Politik
Løkke løj live på TV 2: Tilbød Fonseca, at han kunne blive i...

Fri Finans
Offer for Trumps sparekniv: USA dropper støtte til Foghs demokratiprojekt
