De seneste 10–15 år har det stolte kål heldigvis fået en velfortjent renæssance. I mange år kom folk kun i kontakt med kål-væsenet som skældsord eller i en sukker-smadret form som ”rødkål”. I ny og næ har man hos traditionsbevidste husmødre kunnet finde stuvet hvidkål, og blandt krakilske 68’er-forældre har blomkålsgratinen været en tilbagevendende forplejningssarkofag til skræk og advarsel for fastfood-generationen.
Bliv medlem og læs videre – spar 50%
Støt uafhængig journalistik og få adgang til hele vores arkiv – fra afsløringer til fængende podcasts.
Se alle vores tilbudPopulære artikler
Fri Politik
Går til kamp mod boligmangel: Mindst halvdelen af året har Line Barfod...
Fri Politik
Afsløret i kæmpe bolighykleri: Enhedslisten-politiker scorede...
Fri Mads
Fri Mads #157: Morten Messerschmidt om kronik-brøler: “En...
Bogmærker
Den største kvadratmeter-hykler i byen