Kunne det ikke være rart at varme sig ved en god omgang fiskesuppe her i weekenden? Jov, jeg tænkte det sgu nok. Hvem kan ikke lide en skøn skål fiske-slabberas? Her i vinterforårets peak er det de magre hvide rundfiske-typer, det er sæson for. Torsk, brosme eller lange. De er fantastisk gode til fiskesupper. At lave selve fiskesuppen eller bouillonen er en lille genistreg, der med rette omhu kan bære et kongeligt måltid.
Bliv medlem for 0 kr. lige nu
Lige nu kan du helt selv bestemme din egen pris de første to måneder.
Vælg din egen pris herPopulære artikler
Fri Politik
Kommunal spidskandidat for Moderaterne forsøgte at købe...
Fri Kultur
Nye bilag sætter spørgsmålstegn ved Sandy Frenchs forklaring i...
Fri Politik
Udsatte borgere blev flået af kommune: Nu bryder tidligere...
Fri Politik
Noter fra en valgkamp #1: Sikandar Siddiques bosættelse og...