
Kunne det ikke være rart at varme sig ved en god omgang fiskesuppe her i weekenden? Jov, jeg tænkte det sgu nok. Hvem kan ikke lide en skøn skål fiske-slabberas? Her i vinterforårets peak er det de magre hvide rundfiske-typer, det er sæson for. Torsk, brosme eller lange. De er fantastisk gode til fiskesupper. At lave selve fiskesuppen eller bouillonen er en lille genistreg, der med rette omhu kan bære et kongeligt måltid.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Politik
Skjulte optagelser: Lars Løkke Rasmussen forsøgte at købe Mike...

Fri Politik
Hør Løkke gå amok i kælder: Sådan forsøgte han at presse...

Fri Politik
Løkke løj live på TV 2: Tilbød Fonseca, at han kunne blive i...

Fri Finans
Offer for Trumps sparekniv: USA dropper støtte til Foghs demokratiprojekt
