I mit barndomshjem var der ikke meget lever andet end i postejen. Jeg var allergisk over for mælk, så det kom der ikke i min mors hjemmelavede postej. Den var endda uden spæk, men med smør i stedet. Og æbler… Men den smagte godt, selvom det var en rimelig tør omgang. Min far bryder sig ikke om lever, så det var mest, hvis han ikke var hjemme, at min mor kunne finde på at lave stegt lever, og jeg glædede mig altid. Stegt lever med bløde løg, pandesovs og kartofler – en klassiker.
Bliv medlem for 0 kr. lige nu
Lige nu kan du helt selv bestemme din egen pris de første to måneder.
Vælg din egen pris herPopulære artikler
Fri Kultur
Nye bilag sætter spørgsmålstegn ved Sandy Frenchs forklaring i...
Fri Politik
Kommunal spidskandidat for Moderaterne forsøgte at købe...
Fri Politik
Udsatte borgere blev flået af kommune: Nu bryder tidligere...
Fri Politik
Noter fra en valgkamp #1: Sikandar Siddiques bosættelse og...