I mit barn­doms­hjem var der ikke meget lever andet end i postej­en. Jeg var aller­gisk over for mælk, så det kom der ikke i min mors hjem­mela­ve­de postej. Den var end­da uden spæk, men med smør i ste­det. Og æbler… Men den smag­te godt, selv­om det var en rime­lig tør omgang. Min far bry­der sig ikke om lever, så det var mest, hvis han ikke var hjem­me, at min mor kun­ne fin­de på at lave stegt lever, og jeg glæ­de­de mig altid. Stegt lever med blø­de løg, pan­desovs og kar­to­f­ler – en klassiker.

Bliv medlem og læs hele artiklen

Få undersøgende journalistik fra et kompromisløst, uafhængigt medie – for kun 99 kr./md.

Bestil nu

Allerede medlem?
Mindstepris: 99,00 kr. Abonnementet fornyes automatisk, indtil det opsiges. Ingen minimumsbinding.
Log ind, som du plejer

Du har tidligere oprettet dig som bruger med denne e-mail:

Indtast din adgangskode for at logge ind. Er dette ikke din e-mail, eller ønsker du at logge ind på en anden bruger, klik her.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Mistet din adgangskode? Nulstil her.

Opret adgangskode

Din e-mail:

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Opret adgangskode

Du skal oprette en adgangskode nu

Din e-mail:

Vi har registreret dit abonnement, men du mangler en adgangskode. For at logge ind på Frihedsbrevet.dk og i Frihedsbrevets app skal du oprette en adgangskode.

Vi har sendt et link til ovenstående e-mailadresse, hvor du kan oprette din nye adgangskode.

Velkommen til Frihedsbrevet

Du har nu adgang til alle artikler, nyhedsbreve og podcast. Kom godt i gang ved at vælge dine nyhedsbreve nu.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.

[ree_login_form]