
I mit barndomshjem var der ikke meget lever andet end i postejen. Jeg var allergisk over for mælk, så det kom der ikke i min mors hjemmelavede postej. Den var endda uden spæk, men med smør i stedet. Og æbler… Men den smagte godt, selvom det var en rimelig tør omgang. Min far bryder sig ikke om lever, så det var mest, hvis han ikke var hjemme, at min mor kunne finde på at lave stegt lever, og jeg glædede mig altid. Stegt lever med bløde løg, pandesovs og kartofler – en klassiker.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Kultur
Gaza, kryolit og klima: I Greta Thunbergs verden hænger det hele sammen

Fri Politik
Krejlerkongen Løkke og de ubesvarede spørgsmål: Moderaterne...

Fri Kultur
Inden hun blev Den sorte svane, fortalte Amira Smajic om at være på...

Fri Finans
Milliardkoncern og advokat forsøgte at true whistleblower og...
