Vi har i den­ne uge været for­bi sprit­nye Juju til en “wor­king lunch”. Som resten af byen elsker vi kore­ansk mad, og for­vent­nin­ger­ne bli­ver selv­føl­ge­lig sat lidt ekstra højt, når det er en Miche­lin-mand, der står i køk­ke­net. Det blev en frokost, der bød på gæt­te­ri­er for hver ene­ste hem­me­li­ge sovs på bor­det, og hvor vi fandt en skarp kan­di­dat til en af vores favoritretter.

Bliv medlem og læs hele artiklen

Få undersøgende journalistik fra et kompromisløst, uafhængigt medie – for kun 99 kr./md.

Bestil nu

Allerede medlem?
Mindstepris: 99,00 kr. Abonnementet fornyes automatisk, indtil det opsiges. Ingen minimumsbinding.
Log ind, som du plejer

Du har tidligere oprettet dig som bruger med denne e-mail:

Indtast din adgangskode for at logge ind. Er dette ikke din e-mail, eller ønsker du at logge ind på en anden bruger, klik her.

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Mistet din adgangskode? Nulstil her.

Opret adgangskode

Din e-mail:

Adgangskoden skal indeholde mindst 8 tegn.

Opret adgangskode

Du skal oprette en adgangskode nu

Din e-mail:

Vi har registreret dit abonnement, men du mangler en adgangskode. For at logge ind på Frihedsbrevet.dk og i Frihedsbrevets app skal du oprette en adgangskode.

Vi har sendt et link til ovenstående e-mailadresse, hvor du kan oprette din nye adgangskode.

Velkommen til Frihedsbrevet

Du har nu adgang til alle artikler, nyhedsbreve og podcast. Kom godt i gang ved at vælge dine nyhedsbreve nu.

Log ind

Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.

[ree_login_form]