Vi har i denne uge været forbi spritnye Juju til en “working lunch”. Som resten af byen elsker vi koreansk mad, og forventningerne bliver selvfølgelig sat lidt ekstra højt, når det er en Michelin-mand, der står i køkkenet. Det blev en frokost, der bød på gætterier for hver eneste hemmelige sovs på bordet, og hvor vi fandt en skarp kandidat til en af vores favoritretter.
Bliv medlem og læs videre – spar 50%
Støt uafhængig journalistik og få adgang til hele vores arkiv – fra afsløringer til fængende podcasts.
Se alle vores tilbudPopulære artikler
Fri Forsvar
“Han gik under øgenavnet H.C. Andersen”: Tidligere HA-rocker...
Fri Finans
Fire topfigurer stævnet i milliard-konkurs: Onkel mistænkes for at...
USA2025
Epstein rådgav magteliten om oliepriser, chikanesager og...
Fri Politik
Sådan fik Mette Frederiksens mand penge til sin Zelenskyj-dokumentar