
Spæk, sul, saltkar, røgovne, sylteforme og rullepølsepresser af træ, der skulle skoldes og renses med eddike. Knive der tabte sig en halv bladlængde som følge af de hårde slibninger, huggeblokke der blev slebet og saltet hver dag, indtil de nærmest var hule og benene skæve. Det er de mest fantastiske historier om traditionelle aspekter af et håndværk, industriproduktionen også har været med til slå ihjel. Og der er jo i bogstaveligste forstand også røget en del finker af fadet i forbindelse med håndlavet julesul.
Bliv medlem og læs videre
Få adgang til alle artikler og podcasts - og støt samtidig magkritisk og uafhængig journalistik
Se alle vores tilbudLog ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Kultur
Tørrer regningen af på danskerne: DR-direktør tager taxa til og fra...

Fri Politik
Larsens dag i retten

Fri Finans
Dokumenter afslører: Kendt rigmand mistænkes for omfattende...

Fri Kultur
Røg i køkkenet: Kokkelandshold trækker sig i protest mod ledelsen
