
Jeg får stadig lyst til at spise smørrebrød, når jeg ser Keld fra Olsen Banden i raseri forsøge at åbne en bakke flymad, eller Buster Larsen i Olsen Banden ser rødt, hvor han som den store berømte chef fra Maxim’s Catering skal lave sine VERDENSBERØMTE retter: Helstegt ung stud og ålepostej, laksepostej, kogt laks, røget laks, gravad laks, lammekoteletter, højreb, sauce bearnaise, sauce bordelaise, og hvad der ellers er. Når jeg genser den film, får jeg straks lyst til at lave ålepostej og helstegt ung stud. Og igen: Det er løssluppen familieunderholdning, men de nævnte retter fejler sgu ikke noget.
Bliv medlem og læs videre
Få adgang til alle artikler og podcasts - og støt samtidig magkritisk og uafhængig journalistik
Se alle vores tilbudLog ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Kultur
Tørrer regningen af på danskerne: DR-direktør tager taxa til og fra...

Fri Politik
Larsens dag i retten

Fri Finans
Dokumenter afslører: Kendt rigmand mistænkes for omfattende...

Fri Kultur
Røg i køkkenet: Kokkelandshold trækker sig i protest mod ledelsen
