Der gemmer sig næppe mange overvejelser bag vores brug af krydderier. De har jo altid været der, og krydderiblandinger vinder frem på danskernes emhættehylder og i custom skuffer designet til krydderiglas: pizzakrydderi, pastakrydderi, kyllingekrydderi og mexicansk krydderi. I supermarkedet bed jeg forleden dag mærke i, at de største poser og glas med krydderier er færdigblandede produkter, der hedder noget med ”-krydderi”. Det præsenteres altså, som om der er tale om et enkeltstående, nyt krydderi. Jeg undres.
Bliv medlem og læs videre – spar 50%
Støt uafhængig journalistik og få adgang til hele vores arkiv – fra afsløringer til fængende podcasts.
Se alle vores tilbudPopulære artikler
Fri Forsvar
“Han gik under øgenavnet H.C. Andersen”: Tidligere HA-rocker...
Fri Finans
Fire topfigurer stævnet i milliard-konkurs: Onkel mistænkes for at...
USA2025
Epstein rådgav magteliten om oliepriser, chikanesager og...
Fri Politik
Sådan fik Mette Frederiksens mand penge til sin Zelenskyj-dokumentar