Der gemmer sig næppe mange overvejelser bag vores brug af krydderier. De har jo altid været der, og krydderiblandinger vinder frem på danskernes emhættehylder og i custom skuffer designet til krydderiglas: pizzakrydderi, pastakrydderi, kyllingekrydderi og mexicansk krydderi. I supermarkedet bed jeg forleden dag mærke i, at de største poser og glas med krydderier er færdigblandede produkter, der hedder noget med ”-krydderi”. Det præsenteres altså, som om der er tale om et enkeltstående, nyt krydderi. Jeg undres.
Bliv medlem for 0 kr. lige nu
Lige nu kan du helt selv bestemme din egen pris de første to måneder.
Vælg din egen pris herPopulære artikler
Fri Politik
Går til kamp mod boligmangel: Mindst halvdelen af året har Line Barfod...
Fri Politik
Afsløret i kæmpe bolighykleri: Enhedslisten-politiker scorede...
Fri Forskning
Fik cannabis-tandpasta under behandling og endte på psykiatrisk...
Bogmærker
Den største kvadratmeter-hykler i byen