Der gemmer sig næppe mange overvejelser bag vores brug af krydderier. De har jo altid været der, og krydderiblandinger vinder frem på danskernes emhættehylder og i custom skuffer designet til krydderiglas: pizzakrydderi, pastakrydderi, kyllingekrydderi og mexicansk krydderi. I supermarkedet bed jeg forleden dag mærke i, at de største poser og glas med krydderier er færdigblandede produkter, der hedder noget med ”-krydderi”. Det præsenteres altså, som om der er tale om et enkeltstående, nyt krydderi. Jeg undres.
Populære artikler
Fri Finans
Skjulte optagelser: Dømt serieløgner er tilbage i...

Fri Politik
Mette Frederiksen tordnede mod RUC – Dokumenter afslører, at...

Fri Mads
Fri Mads #151: “Retskaffenhed uden magt er blot en mening”

Fri Stat
13-årig psykisk syg pige blev ulovligt anbragt på ø af milliardvirksomhed
