Nor­dens føl­somme filmkonge har gjort det igen

Skulle jeg med pis­tolen for pan­den udpege fem film, der bare gør det for mig, ville Oslo 31. august klare cut­tet. Der­for har jeg i denne uges Fri Kri­tik selvføl­gelig kigget nærmere på Joachim Tri­ers nyeste film, Ver­dens værste men­neske, der et helt år efter ver­den­spremieren i Cannes nu endelig er kom­met på danske hæn­der. Og så træder jeg var­somt ind på livet af Chris­t­ian Tafdrup og hans pro­vo-gyser Speak No Evil, der ton­er frem som nyhed­sti­tel på diverse dig­i­tale filmhylder. Skal jeg hældes i jord­hul­let med livløse danske anmelderkroppe, eller klar­er jeg mosten? Og hvad er det over­hovedet for en most? Få svaret i anden del af nyheds­brevet her. 

For at læse artik­lens ind­hold skal du være medlem. Allerede medlem? Log ind her.