Snoop Dogg, dol­lar-revol­ve­ren og den han­di­cap­pe­de digter

Det var aldrig sket for mig før. Der fin­des sim­pelt­hen sådan noget som en filan­tro­pi­di­rek­tør, og nu hav­de sådan en invi­te­ret mig og min kære­ste til Snoop Dogg-kon­cert i Roy­al Are­na. Jeg kend­te intet til Snoop Dogg, intet. Så hori­son­ten var helt tom, åben og fri. Men ind på sce­nen span­ku­le­re­de en høj, mager fyr i indi­ske gevand­ter; rundt omkring ham vred 5–6 halv­nøg­ne pole­dan­ce­re sig om pæle, og en anden fyr dan­se­de sla­sket rundt med en enorm, over­di­men­sio­ne­ret abe­ma­ske på hove­d­et. Musik­ken ban­ke­de løs, og Snoop Dogg tænd­te en joint, der lig­ne­de en trom­pet til 5‑årige.

Få adgang og læs videre

Vores jour­na­li­stik bli­ver til tak­ket være vores beta­len­de med­lem­mer. For at læse artik­len, skal du have et medlemskab.

Du kan nemt og hur­tigt bli­ve med­lem af Fri­heds­bre­vet – Dan­marks mest kom­pro­mis­løst uaf­hæn­gi­ge medie. Som med­lem får du adgang til dags­or­den­sæt­ten­de og magt­kri­tisk jour­na­li­stik om poli­tik, finans og kul­tur, et prisvin­den­de mor­gen­pro­gram og fæn­gen­de podcasts.

Et med­lem­skab koster enten 99 kr. om måne­den uden nogen bin­dings­pe­ri­o­de eller 979 kr. om året.

Få adgang nu

Alle­re­de med­lem? Log ind her