Som en anden Egon Olsen blev Inger Støjbergs gen­fundne fri­hed fejret med fest, kage og øl – men uden en forkromet plan

Inger Støjberg markerer afslutningen på de 60 dages ubetinget fængsel med en fest på Visborggaard Slot uden for Hadsund torsdag den 26. maj 2022. Den tidligere minister blev dømt for overtrædelse af ministeransvarsloven i den såkaldte barnebrudssag og har afsonet på sin bopæl med fodlænke. På Facebook skriver Inger Støjberg at alle er velkomne til kaffe, kage og fadøl som tak for støtte og opbakning.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Inger Støjberg har afsonet den 60 dage lange ubetingede fængselsstraf, som Rigsret­ten idømte hende efter at have fun­det hende skyldig i at have brudt min­is­ter­ans­varlighed­sloven. Med fodlænken returneret til Krim­i­nal­for­sor­gen melder den folkekære poli­tik­er og tidligere V‑næstformand sig nu klar til at genop­tage sit poli­tiske arbe­jde. I første omgang på lan­de­ve­jene med den detro­n­is­erede DF-for­mand Kris­t­ian Thule­sen Dahl, hvor de sam­men vil over­be­vise danskerne om at stemme nej til at afskaffe Dan­marks EU-forsvars­for­be­hold. Hvad der skal ske efter det, har den pop­ulære stemmes­luger ikke vil­let løfte sløret for. 

For at læse artik­lens ind­hold skal du være medlem. Allerede medlem? Log ind her.