
I dag skal det handle om takeaway, som jeg fra nu af vil kalde TA. Altså mad, vi ikke selv laver eller har noget at gøre med, før vi spiser den. Det bliver bragt til vores dør af et bud, så vi kan spare 10–20 minutters madlavning (effektiv aktiv madlavningstid). Det giver os ekstra tid, føler vi, fordi vi sparer den hårrejsende oplevelse, det er, at skulle lave hverdagsmad. Derudover sparer vi også en del opvask, og er man ekstra heldig og velbeslået, kan man have nok mad til et måltid bestående af rester dagen efter også.
Populære artikler
Fri Finans
Skjulte optagelser: Dømt serieløgner er tilbage i...

Fri Politik
Mette Frederiksen tordnede mod RUC – Dokumenter afslører, at...

Fri Mads
Fri Mads #151: “Retskaffenhed uden magt er blot en mening”

Fri Stat
13-årig psykisk syg pige blev ulovligt anbragt på ø af milliardvirksomhed
