I dag skal det handle om takeaway, som jeg fra nu af vil kalde TA. Altså mad, vi ikke selv laver eller har noget at gøre med, før vi spiser den. Det bliver bragt til vores dør af et bud, så vi kan spare 10–20 minutters madlavning (effektiv aktiv madlavningstid). Det giver os ekstra tid, føler vi, fordi vi sparer den hårrejsende oplevelse, det er, at skulle lave hverdagsmad. Derudover sparer vi også en del opvask, og er man ekstra heldig og velbeslået, kan man have nok mad til et måltid bestående af rester dagen efter også.
Bliv medlem og læs videre – spar 50%
Støt uafhængig journalistik og få adgang til hele vores arkiv – fra afsløringer til fængende podcasts.
Se alle vores tilbudPopulære artikler
Fri Forsvar
“Han gik under øgenavnet H.C. Andersen”: Tidligere HA-rocker...
Fri Finans
Fire topfigurer stævnet i milliard-konkurs: Onkel mistænkes for at...
USA2025
Epstein rådgav magteliten om oliepriser, chikanesager og...
Fri Politik
Sådan fik Mette Frederiksens mand penge til sin Zelenskyj-dokumentar