
I dag skal det handle om takeaway, som jeg fra nu af vil kalde TA. Altså mad, vi ikke selv laver eller har noget at gøre med, før vi spiser den. Det bliver bragt til vores dør af et bud, så vi kan spare 10–20 minutters madlavning (effektiv aktiv madlavningstid). Det giver os ekstra tid, føler vi, fordi vi sparer den hårrejsende oplevelse, det er, at skulle lave hverdagsmad. Derudover sparer vi også en del opvask, og er man ekstra heldig og velbeslået, kan man have nok mad til et måltid bestående af rester dagen efter også.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Kultur
Inden hun blev Den sorte svane, fortalte Amira Smajic om at være på...

Fri Finans
Milliardkoncern og advokat forsøgte at true whistleblower og...

Fri Finans
Corona gjorde ham stenrig: Nu afslører intern mail, at Moderaternes...

Fri Forsvar
Flyvevåbnet aflyser vigtig øvelse trods historisk...
