 
                      Nu kom der jo ikke et nyhedsbrev fra mig i sidste uge. Det er jeg ked af, for dér var det pissehamrende påske. Den laaaange fredag. Traditionen tro sidder vi til højbords, og vi har alle hver vores traditionelle spiser i netop disse dage. Påskelammet er allestedsnærværende, og for mange bærer ofringen af et påskelam en god anledning til at stege en lammekølle eller en ryg. Men hvorfor ikke nyren? Lammenyre er en delikatesse! Så let kan det siges. Hvis man går op i sæsonernes lyksaligheder, så er påskelammet, HELE LAMMET, en af de sæsonproteiner, der topper min liste over smagen af forår.
Bliv medlem for 0 kr. lige nu
Lige nu kan du helt selv bestemme din egen pris de første to måneder.
Vælg din egen pris herPopulære artikler
Fri Finans
Sko-dronning spandt guld på kendisser: Nu er der stille fra...
 
                    Fri Proces
Man troede ikke, det kunne blive vildere i FE-sagen. Men så satte...
 
                    Fri Debat
I 2015 blev danske Hannah Bentows bat mitzvah angrebet. Nu er hun flyttet...
 
                    Fri Forskning
Anita døde af kræft: Kort efter slettede lægehus central del i hendes...
 
                     
          