Nu kom der jo ikke et nyhedsbrev fra mig i sidste uge. Det er jeg ked af, for dér var det pissehamrende påske. Den laaaange fredag. Traditionen tro sidder vi til højbords, og vi har alle hver vores traditionelle spiser i netop disse dage. Påskelammet er allestedsnærværende, og for mange bærer ofringen af et påskelam en god anledning til at stege en lammekølle eller en ryg. Men hvorfor ikke nyren? Lammenyre er en delikatesse! Så let kan det siges. Hvis man går op i sæsonernes lyksaligheder, så er påskelammet, HELE LAMMET, en af de sæsonproteiner, der topper min liste over smagen af forår.
Bliv medlem for 0 kr. lige nu
Lige nu kan du helt selv bestemme din egen pris de første to måneder.
Vælg din egen pris herPopulære artikler
Fri Politik
Går til kamp mod boligmangel: Mindst halvdelen af året har Line Barfod...
Fri Kultur
Nye bilag sætter spørgsmålstegn ved Sandy Frenchs forklaring i...
Fri Politik
Udsatte borgere blev flået af kommune: Nu bryder tidligere...
Fri Politik
Noter fra en valgkamp #1: Sikandar Siddiques bosættelse og...