
Græskarret er sådan en ting, der kan stå for sig selv: Kogt, dampet, stegt, grillet. Som regel er der ingen særlig smag i de græskar, man køber i supermarkederne, men er man heldig at finde en græskarnørd, kan man få de mest smagfulde bær at lege med. Men forkast ej tanken om at lege med danske supermarkeders græskar, for selvom de er smagsneutrale, så kan de bære uendelige mængder af smag med sig. Så der er ingen undskyldning for ikke at give græskarret en ordentlig røvfuld kærlighed i den kommende weekend.
Bliv medlem og læs videre
Få adgang til alle artikler og podcasts - og støt samtidig magkritisk og uafhængig journalistik
Se alle vores tilbudLog ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Kultur
Tørrer regningen af på danskerne: DR-direktør tager taxa til og fra...

Fri Politik
Larsens dag i retten

Fri Finans
Dokumenter afslører: Kendt rigmand mistænkes for omfattende...

Fri Kultur
Røg i køkkenet: Kokkelandshold trækker sig i protest mod ledelsen
