For før­ste gang for­står jeg Ale­xan­der Dumas’ ord – at ven­te og håbe

Sainte-Etienne, France, 15th July 2022. Mads Pedersen of Denmark and Team Trek-Segafredo wins the stage during Stage 13 of the Tour De France, Le Bourg D’Oisans to Sainte-Etienne. Credit: Pete Goding/Alamy Live News

Fire af de 10 dan­ske­re, der stil­le­de til start, er nu udgå­et – fra Asgre­en med smer­ter i knæ­et, over Cort med cor­o­na og Fuglsang med et bræk­ket rib­ben til Mør­køv med syg­dom. En af de dan­ske­re, der fort­sat er med i løbet, kører som en drøm: Mads Peder­sen. På eta­pen til Saint-Étien­ne, blot to dage efter Vin­ge­gaards sejr på Gra­non og tre dage efter Corts tri­umf i Mege­ve, var det Peder­sens tur. 

Få adgang og læs videre

Vores jour­na­li­stik bli­ver til tak­ket være vores beta­len­de med­lem­mer. For at læse artik­len, skal du have et medlemskab.

Du kan nemt og hur­tigt bli­ve med­lem af Fri­heds­bre­vet – Dan­marks mest kom­pro­mis­løst uaf­hæn­gi­ge medie. Som med­lem får du adgang til dags­or­den­sæt­ten­de og magt­kri­tisk jour­na­li­stik om poli­tik, finans og kul­tur, et prisvin­den­de mor­gen­pro­gram og fæn­gen­de podcasts.

Et med­lem­skab koster enten 99 kr. om måne­den uden nogen bin­dings­pe­ri­o­de eller 979 kr. om året.

Få adgang nu

Alle­re­de med­lem? Log ind her