Kokkenes kok vil være kødfri og bæredygtig, men er selv støttet af slagterier, mejerier og dækfirmaer

Geranium er en af Danmarks stoltheder med sine tre michelinstjerner, og folk flyver ind fra nær og fjern for at spise på verdens næstbedste restaurant ifølge den anerkendte liste World’s 50 Best Restaurants. Når en så toneangivende kok, som verdensstjernen Rasmus Kofoed må siges at være, går ud og proklamerer, at man vil droppe kødet for klimaets skyld, er det værd at undersøge, hvad der ligger bag beslutningen, og hvor bæredygtig Geranium egentlig er, når alt kommer til alt.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Finans
Mercedes til konen og otte millioner til søns tennis: Tidligere FN-chef fængslet i...

Fri Politik
Kongehuset tvang Forsvaret til at betale 6 millioner skattekroner til Kong Frederiks...

Fri Forskning
De scorer millioner af kroner: Mød medicinalgiganternes yndlingslæger

Fri Finans
Skandalebosted blev forgyldt med millioner af skattekroner: Alligevel undlod...
