Kokkenes kok vil være kødfri og bæredygtig, men er selv støttet af slagterier, mejerier og dækfirmaer
Geranium er en af Danmarks stoltheder med sine tre michelinstjerner, og folk flyver ind fra nær og fjern for at spise på verdens næstbedste restaurant ifølge den anerkendte liste World’s 50 Best Restaurants. Når en så toneangivende kok, som verdensstjernen Rasmus Kofoed må siges at være, går ud og proklamerer, at man vil droppe kødet for klimaets skyld, er det værd at undersøge, hvad der ligger bag beslutningen, og hvor bæredygtig Geranium egentlig er, når alt kommer til alt.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Finans
Sendte tusinder af danskere i gældshelvede – nu forsker han i at gøre det...
Fri Kultur
Krabbens forlængede arm: B.T.-medarbejdere tegner et portræt af chefredaktør...
Fri Politik
Naser Khaders vilde forbrug af støttekroner: Brugte knap 700.000 på rejser og...
Fri Politik