Oh ve, oh skræk, nu kan vi da snart ikke stramme den mere her i Fri Tids hyggekøkken!? I sidste uge handlede det om at spise testikler – hvordan overgår man lige det? Jeg kunne godt forsøge mig, men jeg vil helst gerne undgå, at alle Frihedsbrevets ansatte ender i fængsel til evig glemsel og sjæleligt forfald, så det gør jeg selvfølgelig ikke. Der er i forvejen skræk og rædsel nok i vores samtid. Så i denne weekend skal du noget så naturligt som at lege med blod! Vaskeægte dyreblod.
Log ind
Du skal være logget ind for at kunne læse og lytte til Frihedsbrevet.
Populære artikler
Fri Forskning
Læge blev fyret midt i en operation: Da kollega råbte op, fik han også sparket af...
Fri Kultur
Stien bag restaurant Noma, “som vi kender den”, er altid ren
Fri Finans
DSB-chef instruerede medarbejdere i systematisk at godkende for høje regninger:...
Fri Finans