Den forunderlige Dr. Kavousi

Den 16. marts i år skal den fremadstormende tech-virksomhed MeeW børsnoteres som den første danske virksomhed i flere år. Men bare ni dage før den planlagte børsnotering, hvor virksomheden håber at få folk til at investere et større tocifret millionbeløb, trækker Frihedsbrevet tæppet væk under firmaets direktør, medejer og stifter Dr. Armin Kavousi. 

Det viser sig nemlig, at Armin Kavousis imponerende CV, der indeholder både en doktortitel, masteruddannelse fra England og en karriere som professionel fodboldspiller, er løgn. 

Dette er den forunderlige historie om Dr. Armin Kavousi, der tryllebandt pressen og investorer, indtil Frihedsbrevet kunne afsløre, at det hele var et luftkastel bygget på løgn og varm luft.

For at høre vores podcasts skal du være medlem. Tilmeld dig her
Sæson 1
 • 1. Den falske doktor

  24. july 2023

  Ni dage før at tech-virksomheden MeeW skal børsnoteres, falder korthuset sammen. Frihedsbrevet kan afsløre, at Dr. Armin Kavousi ikke er den, han udgiver sig for at være.

 • 2. Tusindkunstneren

  24. july 2023

  Når Armin Kavousi skal sælge MeeW som en fremadstormende tech-komet, bruger han en række profilerende offentlige kunder til at blåstemple virksomheden.    Men det holder ikke vand, viser en granskning af tech-virksomhedens kundeforhold. Flere af de påståede kunder afviser direkte at have haft noget som helst at gøre med MeeW.

 • 3. Nedsmeltningen indefra

  24. july 2023

  Udadtil gik det over stok og sten for MeeW, før selskabet skulle børsnoteres.  En række interne mails fortæller en helt anden historie om et selskab på afgrundens rand, der nærmest kæmper fra dag til dag for at overleve.  Samtidig viser de interne dokumenter også, at bestyrelsen bakker op om Armin Kavousi og hans løgne, indtil de ikke gør det mere.

 • 4. The best is yet to come

  24. july 2023

  Flere står tilbage med røde ører efter MeeW-skandalen. Bestyrelsesmedlemmer trækker sig, investorer er ført bag lyset, og medarbejderne har mistet deres arbejde.  Men Armin Kavousi er ikke færdig som gårdsanger.