Stor­bank rea­ge­rer på møgs­a­ger i Dan­bo­lig: På ingen måde for­e­ne­ligt med vores værdier

DanBolig ved Niels Hald ved Lille Trianglen på Østerbro. DanBolig er en dansk ejendomsmæglerkæde, der består af 160 selvstændige mæglere. DanBolig blev grundlagt i 1989 og samarbejder med Nordea.

Først var der ugler i mosen. En uge sene­re var den gal igen. Der­for har Dan­bo­lig de sene­ste uger strit­tet tre inde­ha­ve­re og mæg­le­re ud. Som Fri­heds­bre­vet har afslø­ret, har de alle haft svært ved at hol­de sig på dydens smal­le sti, da de har haft mysti­ske dob­bel­trol­ler, som ikke har været til for­del for sæl­ger­ne. Nu rea­ge­rer mæg­ler­kæ­dens ejer, nor­dens stør­ste bank­kon­cern Nordea. 

Få adgang og læs videre

Vores jour­na­li­stik bli­ver til tak­ket være vores beta­len­de med­lem­mer. For at læse artik­len, skal du have et medlemskab.

Du kan nemt og hur­tigt bli­ve med­lem af Fri­heds­bre­vet — Dan­marks mest kom­pro­mis­løst uaf­hæn­gi­ge medie. Som med­lem får du adgang til dags­or­den­sæt­ten­de og magt­kri­tisk jour­na­li­stik om poli­tik, finans og kul­tur, et prisvin­den­de mor­gen­pro­gram og fæn­gen­de podcasts.

Et med­lem­skab koster enten 99 kr. om måne­den uden nogen bin­dings­pe­ri­o­de eller resten af året til 499 kr.

Få adgang nu

Alle­re­de med­lem? Log ind her